WSZYSTKIE KSIĄŻKI
Katarzyna Walęcka-Matyja, Elżbieta Napora
Andrzej Meissner, Ryszard Ślęczka
Bożena Popiołek, Urszula Kicińska, Anna Penkała-Jastrzębska
Dzięki e-bookowi "Dodatki do żywności" poznasz wytyczne odnośnie deklarowania dodatków w produktach żywnościowych, zaktualizujesz wiedzę o przepisach umieszczenia informacji na etykiecie oraz dowiesz się jak prawidłowo kwalifikować substancje dodatkowe. Treść opracowano wspólnie z ekspertami z zakresu bezpieczeństwa i jakości żywienia, dzięki temu masz pewność, że E-book to GWARANCJA AKTUALNOŚCI przekazywanej wiedzy!
Dostosuj tekst do każdego urządzenia
Twórz notatki
Rozpocznij czytanie tam, gdzie ostatnio skończyłeś
Mam już konto w internetowej bibliotece IBUK Libra
Nie mam konta w internetowej bibliotece IBUK Libra
PAMIĘTAJ!
Twój PIN do zasobów w:
Wygasa: dzisiaj
Aby zdobyć nowy PIN, skontaktuj się z Twoją biblioteką.
W ciągu kilku minut otrzymasz wiadomość na adres .
Kliknij w znajdujący się w niej przycisk, aby potwierdzić zapisanie się do newslettera i odebrać darmowego e-booka.
Zaakceptuj Regulamin, aby kontynuować korzystanie z serwisu.